ISOFORM


About
Contact Information

Changing Room

2010 for Easton + Combs

Project Credits:
Project Architect - Lonn Combs
Project Designer - Edwin Liu
Project Team - Peter Van Hage, Heath Horn
Photography - Barkow Photo


      Produced in collaboration with Easton + Combs Architects, Changing Room is a temporary installation at The Extension Gallery, in Chicago Illinois.

     Composed of lightweight CNC-milled polycarbonate panels interlocked using a structural herringbone technique to form a circular veil suspended from the ceiling, Changing Room functions like a two-way mirror. From the exterior, the dichroic finish reflects it's surrounding while simultaneously changing hues depending on lighting and viewing angles. From the interior the visitor's view through the veil is punctuated by the layered striation of the polycarbonate. Maximum visual effect is achieved through two parallel experiences.

     Working with Lonn Combs, ISOFORM (Edwin Liu) was responsible for the concept design and design development of Changing Room.



Changing Room
Changing Room
Changing Room
Changing Room
Changing Room
Changing Room
Changing Room

© Copyright ISOFORM 2016